"KELAS STARTUP BISNES"

Mulakan bisnes gaya pahlawan untuk menjana RM2,000 sebulan

pahlawan bisnes kelas startup

TARIKH

Membantu usahawan online untuk terus maju dalam perniagaan.

MASA

Melahirkan ramai usahawan online yang berjaya.

LOKASI

Memupuk usaha menjalankan bengkel, Ebook dan pelbagai bahan pembelajaran dalam perniagaan online

Siapa kami?

Mari kenali PAHLAWAN yang akan membantu anda dalam mempelajari ilmu Bisnes ini dahulu

Pahlawan Bisnes Tuan Adlan Khalidi

Hang Tuah Adlan Khalidi

Adlan Khalidi merupakan pengasas Dezeek Media, untuk membantu para usahawan dengan pemasaran digital pada tahun 2013 dengan tumpuan pada servis website design & SEO. Pada tahun 2017, beliau mula menawarkan servis Google Ads dan terpilih sebagai Google Partner pada tahun 2019.

Hang Jebat Ahmad Nabil

Ahmad Nabil merupakan salah seorang yang tidak asing lagi dalam dunia IM (Internet Marketing). Selain itu, beliau juga mempunyai pengalaman yang cukup luas dalam perniagaan secara Offline. Beliau juga terlibat secara aktif sebagai agen Dropship dan Affiliate.

Pahlawan Bisnes Tuan Ahmad Nabil
Pahlawan Bisnes Tuan Shahmi

Hang Kasturi Shahmi Hasifi

Shahmi Hasifi seorang pengamal Content Marketing. Mempunyai pengalaman bertugas dalam Jootawan salah satu jenama sohor dalam dunia Perniagaan Internet. Beliau membantu peniaga baru menghasilkan jualan melalui penulisan ayat iklan. Kini, beliau banyak membantu peniaga produk fizikal dengan memberi servis penulisan iklan, content blog dan juga skrip closing sale.

Hang Lekir Hanif Bahar

Hanif Abdul Bahar seorang penggemar WordPress sebagai platform untuk membina laman blog dan laman web. Selain membina laman web, menawarkan servis copywriting surat jualan dan juga membuat iklan berbayar di Facebook dan Instagram. Kini sedang giat aktif membantu mempromosikan kelas AlQuran dewasa di Ipoh dan sekitarnya melalui pemasaran online.

Pahlawan Bisnes Hanif Bahar
Pahlawan Bisnes Tuan Amir Azros

Hang Lekiu Amir Azros

Beliau merupakan graduan Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Perniagaan dari UiTM. Mempunyai pengalaman lebih 10 tahun dalam Pemasaran Online. Telah menghasilkan lebih 10 jenis produk digital yang menjana pendapatan 4 angka. Mempunyai kemahiran dalam bidang Copywriting, Penulisan Ebook, Penghasilan Produk Pendidikan (Edukit) dan Pembinaan Blogsite.